Añana Tourism
Pedro Subijanak Añanako gatzarekin prestatutako Kantauriko antxoen plater bat egiten erakutsi die “Masterchef” saioko lehiakideei

 

Audientzia handieneko orduan erakutsi zien hiru Michelin izar dituen Pedro Subijana sukaldariak TVEko Masterchef saioko lehiakideei Añanako gatzarekin prestatutako Kantauriko antxoen plater bat egiten, Izan ere, Añanako gatzaren enbaxadore nagusietako bat da Pedro Subijana, nazioartean ospe handia duten beste sukaldari batzuekin batera.

Produktua bera eta nola prestatu ez ezik, sukaldaritzan hain balio handia duen gatz hori Añanako Gatz Haranean nola ekoizten duten ere erakutsi zien Subijanak.

Anima zaitez UNESCOren Munduko Ondare izateko hautagai diren Añanako artisau gatzagetan zeure begiz ezagutzera.

Erreserba egiteko:

Tel.: 945.35.11.11

reservas@vallesalado.com

Online erreserbak

 



Utzi erantzuna

Zure helbide elektronikoa ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

*

© Añanako kuadrilla | Ohar Legala | Añanako kuadrillara joan |
Foru enparantza, 11 · 01213 Rivabellosa (Araba/Álava) · Tel.: 945 355089 · Faxa: 945 355053
e-mail: turismo@cuadrilladeanana.es