Añana Tourism
“Más que queso” gazta tailerra Salcedon

 

Tailer honetan ikasiko dugu nola egiten den gazta freskoa, mamia, gaztanbera, petit suisa… Gainera, kontatuko dizkigute gatzagi mota, esnea eta gaztari buruzko hamaika bitxikeria.

Egingo ditugun produktu guztiak dastatuko ditugu.

Ugala Gaztandegiak emandakoa.

Eguna: 16 de mayo

Ordua: 18:00

Tokia: Ugala Gaztandegia , Salcedo (Lantarón)

Prezio: 12€

Izen-ematea: 947 566 127 / 947 566 862

Kartela

 



Utzi erantzuna

Zure helbide elektronikoa ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

*

© Añanako kuadrilla | Ohar Legala | Añanako kuadrillara joan |
Foru enparantza, 11 · 01213 Rivabellosa (Araba/Álava) · Tel.: 945 355089 · Faxa: 945 355053
e-mail: turismo@cuadrilladeanana.es